Wandering YO-KO

Hétköznapi történetek, nem hétköznapi köntösben

Auckland

IMG_0347-0

Két napja érkeztünk meg Auckland városába és máris beleszerettünk ebbe a nyugodt, zöld és friss levegőjű városba. Nagy kiváltság, hogy itt lehetünk!

Akik szeretik a természetet, le fognak döbbenni, hogy mennyire sok van belőle még a legbelvárosabb belvárosban is. Eleve itt az óceán, számos dombocska, és akkor az el-el rejtett parkokról még nem is beszéltünk.

Elfutottunk a belváros közepén található Ferry Station-től Mission Bay-ig. Ha csak egy kis időd van itt, ez az út gyorsan bemutatja, hogy mennyi arca is van ennek a városnak.

Viszont bármennyire is csalogató az időjárás, sose felejtsd otthon a naptejet és egy flakon vizet! Új Zéland közel van a kilyukadt ózon réteghez: még egy kis nap is gyorsan megpiríthat.

Sokan azt is mondják, hogy az igazi kiwi föld Auckland határain kívül kezdődik. Hamarosan ezt is megtapasztaljuk!

Kalandra fel!

Posztolva: óceánia, kaland, Auckland, utazasaim ekkor: 2015. február 13. - komment komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wanderingaround.blog.hu/api/trackback/id/tr257267663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

süti beállítások módosítása